Hej

Det här är Christer. Han är min vän från Norge. Han ska lära mig dansa balett!


There's something after this..

Jag sitter i soffan med Ugly Betty i bakgrunden. Jag är lite smått uttråkad, men det gör inte så mycket. Det är skönt att bara ta det lugnt. Mycket på gång nu.

Igår var jag och åt på Nando's med Leon. Mycket trevligt, han bjöd mig på maten vilket såklart var oerhört trevligt.. haha. Ända tills det fick mig att fatta att han verkligen såg det som en dejt. Jag hade jättetrevligt ända tills han kysste mig. Och att jag inte sa något emot det. Jag ville inte egentligen, jag ser honom verkligen bara som en vän, men fy vad jobbigt det är att göra någon besviken.. Men jag ska prata med honom idag när han ringer, och ja, jag vet att han ringer.. Haha. Oh gud. En vecka i London och livet är igång igen. Det är verkligen galet.

Helgen är verkligen fullbokad. Eller nästintill iaf! Imorgon kväll ska vi ha planering, Naina, Jayesh och jag. Vi är lite sugna på att starta något nytt.. Företagare? Jag? Haha vi får se vad som händer med det där, skulle vara grymt kul!
På Lördag kommer Nainas syster Chum, hennes man Rob och son Nico hit över helgen. Och hundarna såklart! Ska bli jätteskoj att träffa dom igen, verkligen! Men det hinner jag nog inte på lördagen, för då kommer Linnéa, Caroline och förhoppningsvis Aggi till London! :D Wooohoo. Fy va mysigt! Ska bli så himla kul, och jag ska shoppa!
På söndag ska jag ta hand om pojkarna några timmar, vet inte när, men det får vi se. Det var egentligen meningen att det skulle vara en au pair picnic på söndag men pga dåligt väder är det inställt, så får se om vi hittar på något annat :)
På måndag är det bank holiday så jag är nog ledig, skönt med en extra dag ju! Får se vad som hittas på. Något blir det ju alltid!

let's make new memories..

Idag är jag sötsugen! Men ingen choklad, nej nej :D Jag har klarat en hel vecka utan att ens behöva kämpa! Jag är duktig jag.

Igår tog jag bussen till Sutton på dagen medans pojkarna var i skolan. Jag träffade Bogdan och vandrade runt där. Riktigt trevligt måste jag säga. Vi gick i affärer.. Jag var inne på primark uuuutan att köpa något alls! Jag sparar mig till lördag när mina fina söta älskade kommer hit! Hihi, oh vad jag ska shoppa! :)
Bogdan är en vilding, eller han var iaf det när han var yngre. Haha jag fick höra massa naughty-stuff han hade gjort. Nu har han dock lugnat ner sig en aning. Han betalade för övrigt för min lunch, snällis! :D Jag var inte beredd på det, inte det minsta. "I don't mind.." Haha, snäll! :D

Igår kväll fick jag ett sms av Leon där han frågade om jag hade lust att åka en sväng med honom. Jomen visst tänkte jag, jag hade inget annat för mig ändå. Han är en trevlig typ han också. Djup och sådär, vi är ganska djupa, förutom att han praaatar massor. Haha. Vilket iof är ganska skoj men vet inte om jag hade orkat med det i längden, inte i den utsträckningen. Men vi ska ut ikväll igen, vet inte vad vi ska göra riktigt, får se. :)

Imorgon ska jag in till London på dagen och träffa Karin :) Hon är här på besök i nästan en vecka så nu ska vi allt passa på att catcha up! Fint ord det där. haha.

<3 Mina tankar går mest till Mimmi hela tiden. Jag skulle så gärna vilja vara hos dig och bara krama dig i evigheter nu min fina, men du ska veta att i mitt hjärta är jag med dig hela tiden. Hon har det bättre nu. Man måste tänka så, och inte tänka själviskt. Hon kommer alltid vara din skyddsängel.. Hon kommer säkert till och med och besöker dig emellanåt, I know how she was! :) <3 ta hand om dig. Och krama din fina pappa från mig också! Jag älskar dig.



all i've ever wanted..

Dagen har varit bra :) Var med pojkarna på simning förut, vilket kanske inte är jätteunderhållande, men det funkar. När vi kom hem väntade underbar indisk mat. Åh, jag har saknat det. Men just nu låter min mage lite konstigt, haha. Måste ju vänja sig. Jag har dessutom fått sjukt snygga teckningar som ska föreställa mig, jag ska ta kort och visa en dag. oerhört vackert! haha. :) Dom är för goa!

Leon ringde förut igen. Jag vet inte om han är så med alla eller om han försöker med något. Vi ska iaf ses på onsdag, förmodligen på kvällen, och snacka lite :) skoj, men jag hoooppas verkligen inte han har några andra intentions än vad jag vill, det är jobbigt! Han är definitivt inte min typ. Men en härlig människa, absolut!

Imorgon ska jag till Sutton och träffa Bogdan en sväng. Jag ska hjälpa honom hitta skor! Han är skoj, riktigt mysig kille. Han påminner lite smått om Dejan faktiskt. Inte bara utseendet utan mer än det. Skojig kille.

Om tre veckor börjar dom bygga om huset här. Dom ska bygga ut det, göra större kök och sådär. Det kommer vara röööörigt, men spännande att se hur det blir! Inte för att jag kommer vara här när det är klart, men ändå. Så det kommer komma tre åt gången från Birmingham och ska bo här. Haha, jag hoppas verkligen det inte bara är gamla gubbar utan att det är trevliga pöjkar också :D ehm..

Jag har förresten fått glada besked från Linnea om jobb i Oslo! :D Jag ska ringa till hennes chef i slutet på nästa vecka (snälla någon, påminn mig!) och prata om att eventuellt börja där. Spännande!

Godnatt! eller nåt.

Use somebody

Nu var det måndag igen då. Jag sitter i mitt rum i Stoneleigh och funderar på livet. Det är ganska spännande ändå när man tänker efter. Tänk vad mycket man kan få vara med om i livet. Det är ju underbart.

Helgen har varit fullspäckad.
I fredags hade vi filmkväll med familjen :) mysigt. Vi kikade på Nanny McFee, jag gillar den verkligen.
På lördagen var det dags för picnic med familjen Chauhan och Jay's sida av släkten. Oerhört spännande att gå på picnic med 15 indier. Haha. All denna mat! Hjälp alltså. Supermysigt hade vi verkligen. Och mätt blev man.
Vi åkte till Richmond Park. Hade aldrig varit där innan, men det var fint. En stor park där det springer lösa rådjur runtomkring en. Man kan också hyra/ta med sig cyklar och cykla runt parken, bra träning!
Hela Jay's sida av släkten var med och vi åt, lekte lekar och spelade Rounders. Lite som brännboll, men svårare regler vilket jag fick erfara endel. hahaha. Det gick väl inte sådär jättebra för mig kan jag väl inte påstå. Att slå var inga problem, men att fånga och bränna. Ehm, inga kommentarer! Vi spelade killarna mot tjejerna! Haha, vi var mycket värre på att skrika och tjoa, vuxna värre än barnen. Jag lekte med lilla Helena också! Hon är 15 månader nu, så sjukt söt. Skulle såklart springa omkring men är inte så värst stabil än så hon ramlade hela tiden. Goding :)
Efter picnicen åkte alla hem hit och åt ännu mer mat och bara chillade. Jag var sjukt trött. Men sen ringde Leon, en jag har snackat med på internet ett tag, och sa att han var i närheten på väg hem och kunde komma förbi en snabbis och hälsa, vilket han sen gjorde :) trevlig människa, hade mycket att säga och frågade mycket. Munnen gick i ett, haha, men trevlig var han! :)

Igår, söndag, åkte jag in till London. Mitt älskade London, jag har saknat dig. Jag hade iaf bestämt att jag skulle möta upp Bogdan, en rumäsk (heter det verkligen så?) au pair som bor i Sutton, inte så långt från mig, och med Ilker, en turkisk au pair som jag träffade några gånger förra året. Båda killar, vilken var sjukt skoj! båda var sena såklart, så medans jag väntade gick jag runt vid London Bridge och helt plötsligt ser jag en folksamling som kikar ner från bron. Juuuust det, det är ju London Marathon. spännande :) Så jag stannade och kollade lite jag med medans jag väntade.



Sen kom dom i alla fall, först Ilker, sen Bogdan. Bogdan var lite småblyg i början och sa inte så mycket, men sen när han väl kom igång så! Haha. Vi började gå.. och vi gick och gick och gick, mina fötter gör sjukt ont idag ska jag säga er! Vi gick från London Bridge till shakespears Globe, till Millenium Bridge, till St Pauls.. Köpte Kaffe och sånt där, gick vidare.. visste inte riktigt var vi var men jag tog oss på banan igen såklart ;) Och vi gick.. och gick.. Tillslut till covent garden där vi tog tunnelbanan till Marble Arch där jag hade lovat en lettisk tjej, Maija, att jag skulle möta henne :) Vi kom dit och hon var försvunnen. Haha. Så vi gick och satte oss i Hyde Park för vi var ju lite småtrötta.. ehm.


Sen kom hon och ville inte sitta där, så vi gick genom hela Hyde Park och vidare.. Sen skulle visst Maija åka hem så hon tog tuben vid Green Park och vi gick vidare... vi gick och gick.. Bestämde oss för att gå till O'neils vid Leicester square och äta och ta en drink. Så det gjorde vi. På vägen fick vi ballonger vilka var väldigt roliga att leka med på vägen till puben. Haha. Tur som sjutton att vi hade mycket att prata om..
Köpte hamburgare och WKD Blue på O'neils, lovely! :) sen gick vi vidare... till Covent Garden igen, satte oss där en stund tills vi bestämde oss för att gå vidare.. Haha. Denna gången blev det Trafalgar Square där vi satt och prata en stund.

Då började det dock regna och klockan var runt 9 så vi tog vårt pick och pack och åkte hem. Jag åkte med Bogdan så han skulle hitta hem, haha, snäll jag är :D Sen fick jag stå i Clapham och vänta en evighet på mitt tåg! Blä. Men jag ringde till Billy och pratade med honom en stund, det hjälpte ju faktiskt. :)


Idag är jag trött och har ont i fötter och ben! Haha, jag förstår inte varför!?
Jag borde förmodligen äta något och duscha snart.. Jag funderar på om jag ska ta en liiiten tupplur, bara 20 min.. Kanske. hum. 2 timmar kvar tills dom slutar. hinner jag? 10 min kanske.

I'm always gonna want to blow your mind :)

Jag är i Stoneleigh! Jag sitter just nu i min gamla säng och myser med datorn. Tyvärr så har jag inget internet på den för tillfället, vet icke lösenordet! Men förhoppningsvis smsar Jay eller Naina tillbaka så fort som möjligt så jag kan leka på internet. Tihi.

 

Resan hit var ju spännande. Jag började åka 9.16 med tåg till Nässjö, bytte där till x2000 till Köpenhamn. Var framme i Köpenhamn runt 20 i 2. Jag kände mig helt vilse på stationen i Köpenhamn, det är ju inte direkt så att jag brukar hänga där. Men jag köpte mcdonalds, satte mig och åt, men orkade bara en cheeseburgare.. Nerver? Kan varit. Sen begav jag mig för att hitta platsen där bussen skulle vara. Jag fann den direkt, vilken betydde att jag var tvungen att stå där och vänta ungefär en timma innan bussen skulle gå, skoj ju. Jag promenerade runt med min packning och hade koll på bussarna, blev lite orolig när bussen inte kom på länge, men tillslut så.. Det var inte fler än ungefär 13 pers på bussen, skööönt! Vi åkte iväg genom hela danmark, över till tyskland. Stannade och skulle äta vid 9-tiden på ett ställe där dom vägrade prata engelska. Jag skaffade två nya vänner, Johanna och Erika, som också var med på bussen. Skönt att ha lite sällskap.

Efter mat var det bussdags igen. Vi satte på en film, Mr and Mrs Smith, och sen var det sovdags. Kul var ju också att en av busschauffören helt plötsligt öppnade fönstret så det blev svinkallt och tände ciggen där när han satt och körde. Ehm, kändes ju oerhört säkert. Men vi överlevde ju iaf.

Genom natten åkte vi genom Tyskland, in i Holland, vidare in i Belgien och till sist Frankrike där vi skulle ta färjan ifrån. Calais – Dover åkte vi. Vi kom på färjan runt halv 9 svensk tid. Kul ju, färja som gungar när man är hungrig och trött. Det var inte en hit. Ännu mindre hit var det när vi närmade oss London och vi stod i trafikkö i flera timmar. Vad som skulle tagit 2 timmar tog runt 4-5 timmar istället. Det var bara att hålla god min medan vi kollade upp i luften och såg flygplan efter flygplan flyga förbi.. ehm.

Skönt var det i alla fall när jag till slut kom tillbaka till Stoneleigh, runt 2 engelsk tid, och fick duscha. Skönaste duschen ever ska jag säga er! Underbar.

 

Det känns bra att vara tillbaka, sjukt mysigt att träffa familjen igen. Pojkarna har varit övermysiga :D Krishan kramas och pussas hela tiden. Me like!

Har förresten redan skaffat en ny vän. Om jag kommer ihåg rätt heter hon Katarina (?) och bor i familjen som Laura och Dana bodde hos sist jag var här. Han är tysk, precis som dom :)

Jag slapp för övrigt att städa idag! Dom tyckte inte det var rättvist mot mig. Haha. Så idag tvättar jag och lite så. Jag vill ha tillgång till internet dock! :O Störande.

Adios mina kära vänner. Hoppas ni har det bra i Sverige. Förresten så har vi praktiskt taget sommar här! Det snöade i Sverige i onsdags när jag åkte igenom, man kan ju inte annat än att känna sig lycklig i detta.


Are you the one..

De här dagarna har varit sjukt jobbiga och stressiga. Men nu är stressen över. Bara jag kommer med min buss imorgon klockan 15.00 från Köpenhamn så blir allt bra sen!
Jag ska börja resa 9.13 imorgon, då tar jag tåget till Köpenhamn.. Jag kommer inte vara framme i London förrän 11 förmiddagen därpå.. Jag tycker faktiskt inte att det ska bli det minsta jobbigt, det som är jobbigt är att vänta på att få reda på när man ska åka och sånt. Det är över. Ska bli skoj faktiskt, beroende på vad det är för folk på bussen såklart. Men jag har ju min fina vän, laptopen, med mig också! :) Borde ju gå bra.

Ska bli så skoj att träffa familjen igen. Jag längtar!

Sweet dreams

Nattprat.
jag gillare! Men let's not bli för attached. Inte bra! En fin vän är vad jag har hittat.

Not that I don't miss you

Dagen har varit ganska innehållslös faktiskt. Jag har inte gjort alls mycket. Mest förbannat vulkanen över att jag inte har varit på väg/varit i England.. Jag har ju inget planerat de här dagarna nu, vad ska jag hitta på?
Idag scrapbookade jag endel :) Två hela sidor blev det, haha. Halvnöjd blev jag väl. Imorgon blir det nog mer scrapbooking. Jag vill ju komma så långt jag kan innan jag åker, det finns en risk att det inte blir klart alls annars.. Det vill jag ju inte!

Morgondagen är mycket öppen för förslag.. någon? :)
Det kommer nog sluta med att jag sitta här och pratar med folk. Just nu är Billy skojig :D han bor i wales, mycket trevlig faktiskt :)

jag gillar verkligen att prata med nya folk, och det tenderar väldigt ofta till att bli killar. Men missuppfatta det inte, det är bara vanligt prat. De minsta antydan till att dom kräver något mer.. block!
jajjemänsan. hahahah. (internt i familjen malmgren..)


Nej, sovdags?
puss på alla som festar och har skoj idag, jag vill vara med er!

sen du var här..

Igår var mest en panikartad dag. Jag visste ju att allt skulle ordna sig på ett sätt eller ett annat, men om ni andra skulle varit med om det och var i samma situation som jag var/är i skulle ni också stressat sönder. Det är så himla typiskt av den där jäkla vulkanen att få utbrott precis när jag ska iväg till London. Jag har ju längtat så. Jaja.. that's life.
Nu har jag en ny biljett bokad på tisdag, snälla snälla, håll tummarna allihop! Det blir ju stora problem för Naina och Jay när jag inte kan kommer i tid också. Även om det inte är mitt fel så känns det sjukt dumt.

Igår kväll tittade jag och min kära syster på "Dear John". Den var söt, jättesöt faktiskt. Jag tyckte den var lite småseg emellanåt dock. Men fortfarande en bra film. Boken är skriven av samma författare som har skrivit "The Notebook", Nicholas Sparks. :) Dessutom är ju min snygging Channing Tatum med i den, grr! Och Amanda Sayfried är också med :) Se den gott folk!

I'm panicing :O

Tänk om mitt flyg inte går!? jag är orolig som in i sjutton. Som det ser ut nu verkar det inte som att det kommer att gå! Då måste jag boka om, hur länge får jag vänta då innan jag får åka egentligen? och hur löser naina och jay det med pojkarna och skolan? fan vad jobbigt det är när sånt här oväntat händer.. Jag orkar inte. Jag blir så stressad.
Jaja, det som händer händer ju, jag kan inte göra så mycket.

Men jag är förbannad över att den där jäkla vulkanen inte kunde väntat i nåååågra få dagar så jag kunde fått komma iväg! jag vill ju så gärna! :O

right til the end

varför gör jag såhär mot mig själv?
det kommer sluta illa.
värt chansen?

hey soul sister :)

Jag är i full fart med packningen, men fyyy vad svårt det är! :O jag vet inte vad jag ska ta med mig eller vad jag ska lämna här. Jag vill ju ha med mig allt, fast å andra sidan vill jag inte det för jag vill ju köpa nytt sen! jobbigt läge alltså. Inte bra. hum.

Nej om jag skulle fortsätta. Jag ville bara ha en ursäkt till att inte göra det så jag satte mig här. höhö.
Tvätta sen också, det är också skoj!

Puss och hej!

Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

Lite Lasse såhär en tidig kväll efter en fin solig dag är ju aldrig fel alltså. Fast å andra sidan är det aldrig fel med lite Lars Winnerbäck. :) Jag är glad, det är jag. Jag är förväntansfull och spänd på att åka tillbaka till London. Jag undrar hur det kommer vara, hur det kommer kännas. Kommer samma känsla finnas kvar? Det finns många frågor som jag faktiskt kommer få svar på. Om 3 dagar.

Dagen började väldigt segt. Jag vaknade vid halv 11, satte på datorn och fastnade som vanligt.. Vid 1 kom jag äntligen in i duschen och gjorde mig iordning, vid 2 promenerade jag iväg till stan för att uträtta lite ärenden. Bland annat växla till mig lite pund, behöver ju en liten startfond till tågbiljett och liknande :) Sen gick jag en sväng till pappas grav. Jag saknar pappa, men jag är glad att han finns med mig i allt jag gör. Han finns i mig och på mig.


På mig.                                                         <3                                                        I mig.


Det finns mycket som virrar runt i mitt huvud nu. Men det gör inte så mycket, jag mår bra ändå. Hihi.

well baby i'm smiling

Dagen har varit fin, precis som vanligt nu för tiden. Det är konstigt hur mycket våren hjälper till med humöret. :) Me like.
Jag jobbade, vilket var trevligt även om jag fick spendera min sista dag som timvikarie på ett ställe jag aldrig förut har varit på.. Men det var söta barn där också, högljudda men söta! Efter jobbet har jag nog faktiskt suttit i soffan mest hela tiden med datorn och tvn på. Haha sorgligt, men jag orkade verkligen inte. Sena kvällar och tidiga mornar två gånger i rad. Imorgon ska jag sova! :)

hej


godnatt!

well baby i'm smiling

Dagen har varit fin, precis som vanligt nu för tiden. Det är konstigt hur mycket våren hjälper till med humöret. :) Me like.
Jag jobbade, vilket var trevligt även om jag fick spendera min sista dag som timvikarie på ett ställe jag aldrig förut har varit på.. Men det var söta barn där också, högljudda men söta! Efter jobbet har jag nog faktiskt suttit i soffan mest hela tiden med datorn och tvn på. Haha sorgligt, men jag orkade verkligen inte. Sena kvällar och tidiga mornar två gånger i rad. Imorgon ska jag sova! :)

hej


godnatt!

a perfect sunny afternoon :)

Gårdagen var en oerhört fin dag. Jag gav mig iväg till Götet för lite qualitytime med min fina Sara från Karlstad :) Vi hade nog en ganska perfekt vårdag faktiskt. Började med att ta en promenad i vårsolen, vilket resulterade i att vi båda slängde av oss jackorna efter ett tag (lycka!). Göteborg är som vackrast i solskenet. I love it.
Vi gick och gick och sedan kände vi oss lite hungriga så vi virrade runt i Haga för att hitta något trevligt ställe att äta på. Ett av kriterierna var ju självklart uteservering i solen! Vi gick förbi fullt med folk som satt längs väggarna vända mot solen i bara t-shirts. :) Man kan ju inte annat än att ge dem ett leende var.
Vi stannade vid en thai-restaurang med fin uteservering där vi slog oss ner och började prata. Munnen gick varm denna fina dag kan jag säga! Mycket att ta igen hade vi. Jag valde till slut att äta Kyckling och grönsaker i currysås. Yummie :D Efteråt blev det mer promenad och en tripp in i Nordstan som resulterade i att jag köpte solglasögon (jag har ju linser jag kan använda nu, ihhh) och Sara köpte en DKNY parfym, supergod! :) Vi vandrade vidare och bestämde oss för att det faktiskt var en perfekt dag för glass i solen, vid vattnet ofc! Första mjukglassen i år, och fy sjutton vad god den var! Vi satt och pratade ett bra tag tills det blev dags att gå till stationen och hoppa på tåget tillbaka till Falköping. Jag kommer sakna Sara i London, det kommer vara lite smått konstigt utan henne där!
Men en världsfin "ses snart"-dag fick vi i alla fall!

Idag har jag jobbat till 4, sen blev det visst fullt upp med hämtande och skjutsande och sen typ däckade jag hemma hos Jessie! Haha jag kände mig som en gris hos henne när jag blev bjuden på allt möjligt gott. TACK. det var mumsigt.

Imorgon får vi se om jag ska jobba, annars ska jag till stan och fixa grejer, och till biblioteket och skriva ut boardingcard.

Jag är glad.
Puss

Just around the corner..

Det är en ganska fin kväll ikväll tycker jag. Jag sitter här med datorn i knät, en mamma som andas väldigt tugnt och "you've got mail" på tv'n :) Me like.
Tidigare ikväll var jag hos Veronica :) Vi började kvällen med en liten fin promenad som slutade hemma hos henne med Cola och naturgodis. Deeptalk, cosmopolitan och Baccardi, det är grejer det! Kvällen avancerades sedan i att vi kikade en timma på körslaget, sen bläddrade vi över till "Millenium" såklart. Det får man ju inte missa. Sen blev det en trevlig promenad igen.

Så här ser jag ut just nu..

och jag är mest glad.

Om exakt en vecka sitter jag i mitt andra hem i Stoneleigh :) can't wait!
wie.

<3 all kärlek till er.

Never gonna let go

Jag måste ändra min attityd och inställning till saker. Jag kan ju göra det, så varför gör jag inte det?
Som idag när dom inte ringde om jobb så har jag haft hela dagen på mig att göra saker som ska göras innan jag åker om en vecka. Tror ni jag gjorde något? Det enda jag gjorde som var nödvändigt var att städa upp mina kläder som låg över hela golvet i mitt rum. Mer gjorde jag inte. Visserligen känns sista timman innan mamma kom hem ganska fin. Jag satt vid datan (som resten av dagen) och börjar chatta med en sån fin kille, Simon, som bor i Australien. För 9 månader sedan förlorade han sin fru, gifta sedan cirka 2 år tillbaka, i leukemi. På något sätt var det så himla skönt att prata med honom. Han öppnade sig totalt med en gång när jag berättade att jag har känt en liknande smärta när jag förlorade pappa i cancer. Han kände att det var så skönt att prata med någon som har varit med om något liknande. Dom flesta av hans vänner undviker att prata om hans fru eftersom dom tror att han inte vill, att det är för jobbigt, när det egentligen är tvärtom att han gärna pratar om henne och minns. Det var en sån fin timma. Vi skypade och hade oss. :) Fin människa.

Just det, det var inställningen jag skulle skriva om. Haha. Oops.
Nejmen seriöst, ibland är det okej att man avviker från något man egentligen skulle gjort, men när det händer så ofta som det har gjort nu, då är det inte okej! Jag är ju sjukt taggad inför att åka till England, så jag förstår inte varför jag håller på att skjuta upp saker jag ska göra innan. Det skulle ju bara göra så tiden går snabbare, vilket jag vill.. väl? Ja.

Ibland förstår jag mig inte på mig själv riktigt.

nothing ever hurt like you

Jag sitter här och myser med James Morrison. Hans röst är sjukt mysig. me like!

Jag har jobbat idag 12-17.30, och igår 8.45-16.00. Det är fint! Jag gillar det. Inte på morgonen när jag måste vakna, men när jag är där är det mest kul. Imorgon ska jag jobba länge! 8.30-17.30. Jag kommer vara död. Men det gör inte så mycket. Det är ganska bra att få lite extra pengar när jag är i London. Plus att jag kommer behöva dom efter London till lägenhet i Oslo. Jag ser fram emot det kommande året. Jag gillar nutiden också, jag gillar allt. Jag är på ett väldigt gott humör för tillfället. Jag tar det mesta med ett leende!

Idag var jag dessutom och fikade med Bobbsi för första gången på.. jag vet inte ens när vi sågs sist. Han är fin och jag älskar att han också är sugen på London. Fast det blir ju visserligen inte förrän jag flyttar därifrån, men ändå. Någon som delar det jag känner, typ. :)

Imorgon är det dags att färga håret. Spännande, eller inte. Samma som jag har hållt på att göra sedan 2006 eller nåt. I like being a blondie! Not gonna give it up just yet! Jessica ska hjälpa mig med det, ska bli mys.

Jag fattar inte riktigt att det bara är 10 dagar tills jag åker! Fy va kul det ska bli! Jag saknar ju London och familjen så sjukt mycket. Dessutom ser jag fram emot att skaffa nya vänner. Jag gillar att träffa nytt folk, det är kul!

nej, sovdags.. Lång dag imorgon. Puss och godnatt mina kära.

don't worry, be happy!

Jag vill först och främst bara göra klart för all att anledningen till att jag skrev det var mest för att jag precis hade förstått mig själv. Det kändes så skönt och jag ville låta världen veta det. Sen känns det bra att skriva ner det så att jag kan ta mig själv på allvar och sluta vara larvig..

Sofia, ska vi jobba med det tillsammans? <3
(jag älskar er precis som ni är också, alla min vänner..)

Idag har jag varit på födelsedagskalas hos min brorsdotter Johanna som fyller 12 på onsdag :) det var mysigt, mina syskon och syskonbarn var där. Min lilla Livia som är fööör go! <3
Min tatuering fick ju blandade reaktioner från alla, men dom hade absolut respekt över att jag ville göra den och det är ju faktiskt bara upp till mig. Så länge jag gillar den och inte ångrar mig så. :)

Nu får vi se om det blir Rusta imorgon, måste köpa en kabinväska. Om mamma orkar.

it's unbelievable

Igår var det dags att äta massa påskmat hemma hos Jessica tillsammans med mamma, Mikkis, Jessica, Ingela och Marie. Vi hade det supermysigt verkligen :) Massa skratt och skvaller! Det var så skönt att bara göra något så avslappnat och inte behöva anstränga sig allt för mycket med grejer. Toppen toppen!

Jag kom till instikt med något igår när jag skulle sova. Jag låg och tänkte på mitt choklad/sockerbehov.. Och att i england gick det så bra att kontrollera det och jag mådde så sjukt mycket bättre när jag gjorde det. Men nu är det så svårt. Jag har nog kommit på varför.
När jag var tillsammans med R kände jag mig säker på mig själv. Jag hade någon som brydde sig och tyckte om mig för att jag var jag. När vi gjorde slut kom rädslan av närhet tillbaka.. och jag började äta choklad igen.. Genom det så går jag upp i vikt vilket gör att jag inte blir "smal och snygg" som många blir attraherade av. Vilket gör att jag inte behöver oroa mig lika mycket för att någon vill komma nära mig känslomässigt och vice versa och jag behöver inte heller oroa mig för att bli sårad..
Det ligger djupt inne att erkänna detta. Men genom att göra det känner jag mig näst intill tvingad till att ta tag i mig själv. Ta tag i mina rädslor och gräva djupare inom mig.
It's time to start...


I don't trust myself with you..

Nu sitter jag vid MIN nya dator. Jag har aldrig haft en egen dator innan. Jag har alltid delat med min familj, eller snarare med min syster och mamma. Det känns skönt, och den är fin!

Jag håller på att göra mig iordning, om några minuter ska jag och mor min gå ut på en fin vårpromenad. Vädret är underbart! Jag älskar våren. Jag känner vårkänslorna komma.. Om jag ska vara ärlig är det lite skrämmande för jag vill inte att denna våren ska vara som den förra var, då allt handlade om en enda person och det var allt jag tänkte på. Visst var det fint då, men det förstörde lite faktiskt. jag ska försöka hålla mig borta från såna känslor i år. Jag ska njuta av att vara själv. Ja, det ska jag bannemig.

Nu ska jag gå. I eftermiddag/kväll bli det mys hos Jessie med massa påskmat och sådär. Det gillar vi!

All or nothing :)



En bild från Oslo är ju aldrig fel :) Det var mysigt att gå runt själv i två timmar i en okänd stad, det borde man göra oftare :)

Idag har jag och min fina familj varit i Ullared, ohohhh. Det var ju ett äventyr, som vanligt. En del folk, men ändå inte så att det blev jobbigt. Jag åkte mest för att köpa en resväska, vilket jag gjorde.. Dessutom så hittade jag en skinnjacka för 329 kronor. Jag blev lite småkär så jag köpte den. Impulsköp gillar jag!

(nu kan ju ha överseende över det faktum att det är jag på bilden + att mitt hår är en katastrof.. vilket förhoppningsvis ska fixas till också, hårfärg inhandlades ju!)


Nu är det påskhelg. Påsk känns familjig, så det blir självklart mycket familjetid i helgen. Imorgon ska jag träffa Martina, min barndomsvän som jag inte träffat sen förra påsken, och hennes nya familjemedlem. Hon har fått en dotter för ca två månader sen som jag äntligen ska få träffa. Åhå. Bebis!
Efter det blir det förhoppningsvis lite lek med Veronica, ska bli mys att få tjöta lite :)
På lördag, påskafton, ska jag, mamma och Mikkis till Jessie på påskmiddag och mys. Ska bli superskoj! Vi har alltid så roligt ihop. Funderar på om jag ska ut på kvällen, men förmodligen inte.. Jag blev lite smått avskräckt förra helgen, efter den bakfyllan. Haha, den var inte rolig den!
På söndag ska jag få träffa mina syskon och syskonbarn (förhoppningsvis alla!). Min lilla Johanna fyller år. Hon fyller 12 år! Dom växer, gah.

England närmar sig.. 2 veckor och 3 dagar kvar.. oh!

Night!

RSS 2.0