It's tearing up my heart

Veckan som gått var väl inte varit den bästa. Mycket disappointment och mycket upp och ner gångar.

Mådde inte helt bra fysiskt förra veckan, min mage var inte i balans. Det hela blev mycket bättre när jag gick till puben med mina brandmän. Haha. Herregud, det var första dagen på en 4-dagars alkohol tripp. Eller nåt. i fredags blev det lite party i Croydon igen, med Dom, Henry och Bogdan. Yes, jag och killar. Som alltid nu för tiden, jag förstår inte? Jag köpte mig en tillbringare med sex on the beach för att fira beskedet jag hade fått tidigare på dagen.. Vilket var att jag definitivt får jobbet som förskolelärare på samma jobb som Linnea i Oslo! Ihh. Jag börjar den 10 augusti. Jag kan inte fatta att jag och Linnea ska bli både sambos och kollegor! :D Lycka!

På lördagen köpte jag biljetter till Wales och sen bar det av till Birmingham. En stor del av dagen tillbringade jag genom att försöka få tag i Billy på telefonen, vilket misslyckades.. Vi kom till B'ham och möttes som vanligt av massa folk, trevligt! Kul att träffa dom igen! :)
Söndagen tillbringades också i Birmingham. Det var dags för grillfest hemma hos Nainas bror. Maaassa indier, massa mat, som alltid! Mitt humör var konstigt, eftersom jag inte lyckades få tag på Billy och jag började bli orolig. Och arg. och besviken. Så jag drack alkohol och åt, och lekte med barnen och försökte hålla god min.
Natten avslutades hos Nainas syster där alla försökte övertala mig att inte åka till Wales morgonen efter eftersom han fortfarande inte svarat. Dom lyckades, vilket var tur.. Han har helt försvunnit. Jag har inte hört någonting från honom, inte ett ord sen i fredags. Vilken idiot. Han har varit inne på facebook och lagt upp bilder men inte fan har han hört av sig till mig eller svarat på mitt meddelande där. Jag blir så trött, varför ska folk vara så fega?
Jag blev iaf kvar i Birmingham i måndags också.. Humöret var inte alls på topp, jag var så himla besviken. Men vi åkte till brandstationen och hälsade på mina favoritbrandmän. Det var trevligt :) Jag tycker om dom.

Jag har tråkigt. anledningen till att jag verkligen ville åka iväg denna veckan, när jag är ledig, är att jag för det första inte känner att jag är ledig när jag är hemma. Som igår lämnades pojkarna med mig i två timmar. Visst jag sa att jag inte hade något planerat men det betyder inte att jag vill ta hand om dom när jag är ledig. Jag vill verkligen iväg, jag vill inte sova hemma när jag är ledig för jag väcks tidigt av att dom skriker eller till och med kommer in i mitt rum. Ibland gör det verkligen ingenting, men jag vill bort i några dagar. Tack vare Billy går inte det nu. Jag sa till honom att snälla säg till innan jag bokar och säg till i tid om du inte vill att jag kommer för då bokar jag biljett någon annan stans och upplever något annat ställe. Men nej då. Gah, jag blir så arg!

Igår gjorde jag inget, idag har jag inget planerat. Det är soligt, jag vill ut, men alla jobbar så jag har ingen att leka med. Bu.
Jaja, jag får väl ta mig en tur ut ändå.

Och nej, jag är inte på mitt bästa humör. Men jag klarar mig alltid.

På måndag är det min födelsedag. Om jag ska vara ärlig känns det som att denna kommer bli den sämst so far.. Förra året var underbar när jag tänker tillbaka på den. Jag fick vakna upp bredvid en person som jag faktiskt älskade, vilket gjorde hela dagen fin.
Jag har ingen som jag riktigt kan dela den med detta året. Ingen riktig vän här, förutom familjen. Det känns ganska tråkigt faktiskt.
Men jag får ta det som det kommer.

Jag hoppas ni där hemma har det bra! Saknar er!

RSS 2.0