Drömmar och feberfrossa

Ja, min vecka har inte direkt varit händelsefull. I söndags kände jag att jag inte helt var mig själv, trött och ont i halsen. Huvudvärken smög sig på också. Sen kom det. Influensa tippar jag på. Feber och frossa. Superkul var det verkligen.
Idag, torsdag, har jag äntligen börjat må bättre! Jag envisades ju såklart med att gå till skolan både måndag och tisdag trots att jag egentligen inte hade energi till det, vilket jag på tisdagsnatten sedan straffades för med en ordentlig feberfrossa med väldigt konstiga drömmar.
Jag vaknade upp och trodde att pappa var vid liv. Jag har gjort det några gånger förr och det känns så otroligt verkligt varje gång jag vaknar upp från en dröm med pappa i. I denna drömmen var han och mamma i Malmö och skulle hjälpa mig att flytta. Det är väl också otroligt symboliskt för alla gånger som jag har flyttat och önskat att han var där. Dessutom ville jag att Johan och Helena skulle träffa honom. Jag minns mig själv säga "Jo jag tänkte att mamma och pappa kunde komma förbi. För pappa har återuppstått så nu kan ni äntligen träffa honom.". Otroligt vad önsketänkande drömmar är. Sen att vi blev attackerade av massa katter som ville komma in hos Helena, som är allergisk, vet jag inte riktigt var det kom från.
 
Jag var lite ledsen att jag dessutom missade vår tradition på onsdagskvällar. Pubkväll efter kursen. Vi har fått ihop ett härligt gäng här, jättekul! Det känns som att det kommer blir fyra fina månader här.
 
Imorgon har vi Specialism English 9-13 sen är det helg. Åh vad jag längtar efter att vara social. Imorgon ska vi till puben, sen kanske ut till en klubb i Kingston. Jag vet inte riktigt vilka som hänger på än men vi blir ett gäng i alla fall. Ska bli roligt.
På lördag väntar en heldag i London som förmodligen slutar med en mello-kväll på svenska kyrkan med Beatrice! Man kan ju inte bara dissa mellon bara för att man inte befinner sig i Sverige, nej du! :)
 
Ha en fin helg. Saknar er :*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0