Fina Beatrice!

"Jo, asså du är en sån som har ett såntdärnt jättestort hjärta, ett såntdär som man liksom bah jaha hur liksom får man det? jag vet inte om du är född med det eller om du har byggt det själv men i ditt hjärta får verkligen alla plats och ingen exkluderas. Det är riktigt fint gabbi. riktigt nice, Har ju sagt det förut och säger det igen, men du är liksom kladdet i mitten på kanelbullen, mandelklicken i semlan och chokladen i ballerinakexet, det där riktigt goda. det är du det." -Beatrice Lyberger


Jag blir så otroligt glad ❤️ tack min älskade vän! 


Pärlor åt svin..

Gårdagen blev en riktig fullträff. Jag var jätteglad :)
Den började väl sådär med ett seminarie som var ganska tråkigt, vilket dock är ganska ovanligt. Våra seminarium här brukar vara väldigt aktiva och vi får göra mycket själva. Men inte igår, då var det mest lyssna och sådär. Höll på att somna.
Efter skolan åkte jag och Beatrice hem till mig för att chilla. Planen var från början att plugga men så blev det visst inte. Vi hade båda sovit dåligt natten innan och var trötta och flamsiga så vi spenderade eftermiddagen i min säng med gamla godingar på spotify och massa fniss.
Jag fick ett facetime-samtal från finaste Johan, Helena och Lovis. Åh så fint det var att se dem igen! Och Lovis var lite blyg i början men blev sen lite fnissig hon också :) Uppskattar otroligt mycket att ha den underbara familjen i mitt liv!
Det var sen dags att göra oss i ordning. Dags för pubkväll med vårt fina gäng! Det blev en otroligt fin kväll som slutade med utgång på "Hippodrome" i Kingston. Spontanutgångar är de bästa! Massa shots och drinkar blev det både innan och på stället. Musiken var rolig, det var ju Cheesy Friday (=underbara klassiker som man kan utan och innan).
 
 
 
När jag vaknade idag var jag inte direkt på topp, och det verkar inte som att nån i gänget hade haft en fin morgon idag, haha. Men framåt kvällen ryckte jag upp mig och drog till Beatrice i Isleworth för lite mellomys i hennes säng. Jag är inte nöjd med resultatet, gillade operasångaren ju! Och nu känner jag mig lite halvdöd men min flatmate på andra sidan väggen pratar väldigt högt i telefonen så jag stör mig lite just nu. Ska nog sätta på Heroes och slappa innan jag somnar.

Drömmar och feberfrossa

Ja, min vecka har inte direkt varit händelsefull. I söndags kände jag att jag inte helt var mig själv, trött och ont i halsen. Huvudvärken smög sig på också. Sen kom det. Influensa tippar jag på. Feber och frossa. Superkul var det verkligen.
Idag, torsdag, har jag äntligen börjat må bättre! Jag envisades ju såklart med att gå till skolan både måndag och tisdag trots att jag egentligen inte hade energi till det, vilket jag på tisdagsnatten sedan straffades för med en ordentlig feberfrossa med väldigt konstiga drömmar.
Jag vaknade upp och trodde att pappa var vid liv. Jag har gjort det några gånger förr och det känns så otroligt verkligt varje gång jag vaknar upp från en dröm med pappa i. I denna drömmen var han och mamma i Malmö och skulle hjälpa mig att flytta. Det är väl också otroligt symboliskt för alla gånger som jag har flyttat och önskat att han var där. Dessutom ville jag att Johan och Helena skulle träffa honom. Jag minns mig själv säga "Jo jag tänkte att mamma och pappa kunde komma förbi. För pappa har återuppstått så nu kan ni äntligen träffa honom.". Otroligt vad önsketänkande drömmar är. Sen att vi blev attackerade av massa katter som ville komma in hos Helena, som är allergisk, vet jag inte riktigt var det kom från.
 
Jag var lite ledsen att jag dessutom missade vår tradition på onsdagskvällar. Pubkväll efter kursen. Vi har fått ihop ett härligt gäng här, jättekul! Det känns som att det kommer blir fyra fina månader här.
 
Imorgon har vi Specialism English 9-13 sen är det helg. Åh vad jag längtar efter att vara social. Imorgon ska vi till puben, sen kanske ut till en klubb i Kingston. Jag vet inte riktigt vilka som hänger på än men vi blir ett gäng i alla fall. Ska bli roligt.
På lördag väntar en heldag i London som förmodligen slutar med en mello-kväll på svenska kyrkan med Beatrice! Man kan ju inte bara dissa mellon bara för att man inte befinner sig i Sverige, nej du! :)
 
Ha en fin helg. Saknar er :*

Slusk

Om det är någon som undrar hur jag bor så svarar jag - men tre sluskungdomar! Inte lätt att vara 25 och bo med tre 18-19 åringar som sluskar ner... På måndagar kommer städtanten och kollar vårt kök så det ser bra ut. Vi roterar runt ett schema där man har olika arbetsuppgifter. Denna veckan skulle jag göra rent arbetsytorna, diskbänk och diskho + fönster.. Det är inte superlätt när folk inte diskar. 

Igår när jag gick ut i köket efter lunchtid, för första gången sen fredagsmorgonen, så låg det massa skräp på golvet... Supermysigt.

Sorry, var bara tvungen att klaga av mig lite! Men inte fan var jag så sluskig när jag var 18-19....

RSS 2.0