GOD JUL


God Jul!! 


Om du nångång vill ha en idiot, ta min hand.

Tiden går så fort och jag hinner inte med någonting. Nu är det redan natten till den 22 december. Dan före dan för dopparedan. Och jag har nästan inga julklappar köpt. Fy på mig!

Jag tänker gärna tillbaka i tiden när julafton närmar sig. Det är både på fina minnen och jobbiga sådana. Jag känner att det inte alltid är bra för mig att leva så, så i år har jag valt att blicka framåt istället! Sluta tänk på det som har varit, börja tänk på hur det är och hur det kommer bli.
Jag tror det kommer hjälpa mig att ta mig framåt.

Sömnlös ännu en gång

Jag är van vid att sova runt 4 timmar per natt. Men fan vad frustrerande det är! Nu har jag läst igenom mina gamla blogginlägg, haha! Det är otroligt spännande att läsa vad jag hade för mig i London 2010.. Killar killar killar. 
Och än har jag inte lagt av med det? 

Luciakrona.

Idag hade jag gestaltningsprov på schemat. Det var ganska kul :) Sen att det gick bra är ju ett plus. Hon fick inte sätta betyg med en gång så, men hon sa; jag citerar.. "Vi kan ju säga så att ni kan lugnt gå hem och putsa på luciakronorna". Haha, hon är rolig, min dramalärare.
Nu ska vi dock inte ha henne mer i denna kursen, det är synd.

För övrigt så är jag så sjukt trött idag, känner mig inte helt på topp. Somnade när jag kom hem idag och sov i 2,5 timmar. Ajaj, när jag egentligen behövde läsa, inte bra.

Men nu är det snart helg, sista tagen imorgon sen tar jag lite ledigt faktiskt. Ska på Lucia-konsert i Landskrona på Lördag med Sofia. Johan sjunger med min systers luciakör, och min systerdotter gör ett gästframträdande, ska bli kul!

Sääng

Idag är en sån dag när jag inte vill gå upp ur sängen. Ute är det grått och tråkigt och min motivation är nere på noll.. Men jag har i alla fall tagit mig i kragen och läst färdigt 75 sidor av de 1000 som vi ska läsa utöver allt annat! Känner mig duktig, haha. Jobbigt bara att detta förmodligen var den medt lättlästa boken av alla de jag ska läsa.

Nu ska jag skriva ner mina kommentarer till boken och sen gå vidare till morgondagens presentation som behöver övas på! 

Fuck Cancer

De senaste dagarna, eller veckorna egentligen, har jag känt ett sånt stort hat mot sjukdomen cancer. Det är så otroligt många i min närhet som drabbas och det är så skrämmande. Det drar upp minnen om pappa och hans sjukdomstid.
Jag hatar den sjukdomen mer än något annat.

Edvin Berg - I will be here (se på youtube-klipp från cancergalan om du känner dig på gråthumör, då kommer definitivt tårarna...)

För övrigt så är jag skoltrött just nu. På torsdag har vi gestaltningsprov. Det är en kreativ examination där vi ska använda kreativa lärandemetoder i vår undervisning; vilket inkluderar drama, musik, dans, lyrik, lek, bild, m.m.. Det är med världens bästa grupp så det ska nog gå bra, men är fortfarande lite stressad över det. Fast egentligen mest till rapporten vi ska ha färdigt 17 januari.. Måste alltså sitta och läsa och skriva i jul, inte mycket ledighet där. Men så länge jag kan få en dos av nära och kära också så ska jag nog klara det.

I will be here

Har en dålig kväll i min ensamhet.. Riktigt jobbigt. Jag måste klara av detta, men det är fan inte lätt..

Sven

Sven härjar för fullt här och tydligen ska han hålla på hela fredagen också.. Detta ledde till att stadsbussarna slutade gå igår kväll och jag fick erbjuda sängplats över natten. 

Spännande är också att personen ifråga känner (till) mina kusiner och har dessutom bott i spikkestad mellan 5-10 års ålder och förmodligen gått på samma skola som vissa personer, detta måste undersökas! Lite creepy! Haha. 

Men sven, lugna ner dig nu under eftermiddagen så jag kan få lite fredagsmys här hemma! :) 

Sova

Hej. Jag kan inte sova. Hejdå!

Singel...

Ja, vad ska man säga!? Efter att ha varit dingel nu sen i maj, alltså typ 7 månader, känner jag mig redo för någon seriöst igen.. Låt oss säga så att jag är redan jävligt trött på att vara singel!

Men jag märker också hur kräsen jag har blivit, det är bra. Jag vet att jag är värd någon bra, äntligen har jag kommit underfund med det.. 

Så nu var det det här med dejtande då, jättetrevligt, absolut! Men man vill ju bara hitta nån som passar med en gång helst, det hade varit så skönt. 

Jag börjar dock tro på att det kan finnas livslång kärlek där ute. Jag gör framsteg.

Till Aggi

Nu har jag ätit spagetti och köttfärssås, hade storkok i lördags och gjorde matlådor, toppen! :) 

Puss

RSS 2.0