it doesn't matter..

Hej, jag borde skriva blogg, so here I am.
Jag har ont i magen idag och känner mig inte helt 100, det är ganska tråkigt måste jag säga.

Men idag är det onsdag, vilket innebär att det är 2,5 dagar kvar tills jag är ledig i en hel vecka! Åh så fint. Och imorgon kommer Zia, Carl och Richard igen vilket gör det hela mer nöjsamt såklart.


Som sagt, jag är ledig en hel vecka, what to do? Jag skulle åkt till Paris, men det går inte för det funkar inte för Jennifer, får bli en annan gång! Tankarna började genast snurra när jag försökte komma på vart jag kunde åka. Då kom jag på den briljanta idén att åka till Wales och hälsa på Billy. Jag delade idén med honom igår, han var på, nu måste jag bara få reda på när det är bäst att åka och sånt. Skojsigt :)



Helgen som var var oerhört lugn och skön! på lördagen åkte jag till Croydon och träffade Dom. Tvingade med honom till Primark där jag köpte sjukt söta skor och klänning! Sen åkte vi vidare till Ikea :D haha. Jag ville köpa lite cider ju. :) Sen till Wimbledon när vi åt glass, gott. Jag åkte vidare hem och åt indisk hämtmat, delicious men inte alls som hemlagat!
Sen ville Elliot träffas lite, så jag åkte och träffade honom. :) Han är spännande. Advokat och författare med mycket åsikter om allt och alla. haha.
På söndagen åkte jag med familjen till Jay's syster och hade lite party i trädgården i värmen. Underbart. :) Lilla Helena är så mysig!

Det känns för övrigt som att jag ska spy vilken minut som helst :( uh. Min mage är helt uppsvälld också.

N'sync i högtalarna, haha, det är ju underbart.
Funderar på att sova lite till innan pojkarna slutar.. hum.
Puss.

what's going on?

Jag blev som en tonårsflicka när byggarna var här. Men det är inte bara för att dom är sjukt snygga, utan för att dom är trevliga och dom involverar mig i grejer. Det är verkligen kul. Det var inte jag som frågade om jag fick följa med till puben, det var dom som frågade mig. Det var inte jag som frågade om Facebook, det var dom. Dom är bara verkligen supertrevliga.
Däremot fick Naina mig att känna mig jättedum idag för att jag hade följt med dom till puben i onsdags, deras första dag här. Men dom frågade mig, och jag tänkte ju att jag är ändå ledig så varför inte. Idag sa hon att hon hade tänkt att hon skulle följa med, men hon sa inget så hur skulle jag kunna veta? Hon får faktiskt säga till innan tycker jag. Jag blev lite irriterad på det. Jag tror hon märkte det också.

Jag är så sjukt trött dock. Vi gick till puben igår igen, och dom bjöd såklart igen. :) Jag har haft sjukt trevligt verkligen. Idag var det städdag, men emellanåt smet jag ut i solen och tjötade lite med dom.

Zia, Richard och Carl kommer på torsdag igen, lille Matt åker til Egypten istället, den jäkeln :P Skoj.

Nu blev allt om dom. Det var inte meningen. Men det är för att mina senaste dagar mest har handlat om dom och byggandet. Och dom är dom enda jag har umgåtts med förutom familjen, så.. :p

Nej, sova. puss. godnatt.

I'm leaving..

Det var alltför längesen jag skrev nu, hektiskt liv jag lever ska jag säga er! :)

Jennifer var här, vilket var looovely :D Hade jätteskoj, speciellt när vi var ute i Croydon i fredags. "Plocka äpplen, och så tvätten.. häng upp den!" haha. De andra fattade inget, och vissa var lite sura och tråkiga, men esch :D vi hade kul iaf!


Fler bilder finns på facebook :)


Just nu sitter jag i trädgården, fy så fint och mysigt det är :D hihi. Fint väder, fina män. Eh. Haha. Ja, nu har dom börjat gräva i vår trädgård. Eller ja, börjat, dom är snart klara med det skulle jag tro. Dom är duktiga, och jättetrevliga!
Zia är chefen, lite äldre men supertrevlig! Sen är det Carl som är 29, snart 30, snygg! Kul! Och Richard, min flirt, hehehe.. 28, snygg! Sist och minst Matt, 23 år och jättesnäll! :) Dom är alla brandmän!!!!!! Hahah. You get my point right? Gorgeous. Dom bjöd med mig till puben igår så jag gick med Jay när vi hade ätit hemma. 3 WKD som jag inte betalade ett öre för, och vi satt där till nästan 11, sen gick vi hem och satt uppe till typ halv 1. Trötta idag, men vi hade kul :) Dom hade gissat om min dialekt, vart jag var ifrån. Dom trodde Usa, Irland eller Skottland, haha. Det är ju ändå ett gott tecken att dom inte hörde att jag inte var från ett engelsktalande land. Det gillar vi :)

Nu ska jag in och laga mat, Shepherd's pie. :) det var ett tag sen, vi får väl se hur det går.

Puss.
Mamma, hoppas allt gick bra! Och syster, sluta skada dig hela tiden för sjutton.

So I put my hands up, they're playing my song

Yes, it's Miley, soooorry. ;)

Jag kände mest för att skriva lite innan jag somnar. Jag har haft lite otur de senaste två dagarna.. Fysisk otur..
Igår bröt jag av min nagel när vi väntade på bussen hem från simningen.. Ja, jag skrev bröt min nagel.. Det var inte lite heller, fy fan vad ont det gjorde.. Och vad mycket blod det kom. Ni vet där nageln sitter fast på fingret.. På halva det bröts den av och stack rakt in i fingret.. Kul att stå på bussen med blod-finger! Hehe..
Och idag ramlade jag ner för trappan. Jag vet, klant! Det gjorde lite småont och jag har varit lite groggy hela dagen efter det, det har jag självklart inte sagt ett ord om till Naina för hon skulle oroa sig för mycket och skicka mig till doktorn eller nåt :P

Imoooorgon kommer Äääscher. Min fina kusin Jennifer :) www.sirkka.blogg.se
Wie! Ska bli skojskojskoj.

PUSS <3 godnatt alla fina

Heeeey heeeeeeey

Herregudars det var ju för sjutton nästan en vecka sen jag skrev nu, jag har blivit lat, förlåt mig.
vad har hänt sen sist då? Ja du..

I onsdags förra veckan blev det inget fika med Erika, hon kunde inte ta sig till Sutton och det var för sent för mig att försöka ta mig någon annan stans, så vi ska ses en annan dag istället. i torsdags tog jag däremot mig ut på en promenad till Worcester Park där jag träffade Marius, en au pair som bor där. Han var trevlig. Han utbildade sig för tillfället till personlig tränare och jobbar extra som dörrvakt på klubbar i London.. Ehm, jag blev lite smårädd för hans muskler. Haha.. Här har ni honom!....


I fredags var det städdag och allt tog jättelång tid.. Inte själva städningen kanske, men att laga mat och tvätta samtidigt. Uh, det är jobbigt! Och byta lakan både i mitt och deras rum. Och in och ut med tvätten, usch! Men vid 6 drog sprang jag till tåget och åkte till Croydon där Henry, Sophie och Bogdan väntade på mig. Tiger Tiger, here we come! Jag bjöd med Dominic också, Dom alltså! Så han kom också. Vi hade superkul och jag drack och drack, hahaha. Jag ville känna mig avslappnad. Jag blev dock inte överdrivet full. :) Vi dansade och hade skoj.



Lördag tillbringade jag inne hela dagen. Jag stök pojkarnas kläder och sånt där trevligt. Vid 5-tiden kom vänner till familjen hit så jag var med och var social. Åt massa mat och var trevlig hela kvällen. Haha. Sen började jag skriva mitt cv, jättekul, verkligen, att jag hade råkat radera mitt gamla från alla möjliga datorer och ställen.. Kuuuul! Men jaja, jag fick det gjort iaf.

Söndagen hade jag bestämt möte med folk i London :) Bogdan speciellt. Han är en oerhört trevlig kille den där Bogdan alltså =) me like. Ilker kom också och vi gick långt, som alltid! Men det är trevligt :) träffade Sophie och tre andra tjejer från Australien, Kanada och Tyskland. Vi åt på någon restaurant, sen gick vi till en holländsk pub i närheten av piccadilly. Jordgubbsöl blev det för mig, spännande och gott faktiskt :D

Dagen idag har inte varit den bästa.. MENSVÄRK. fy fan. Jag sov lite och hoppades att det skulle gå över, men inte då. Hoppas det är bättre imorgon!

Dags att sova. Saknar er.

FÖRRESTEN. AGGI SKA FÅ EN LITEN POJKE. IHO. EN POOOOJKE LIKSOM. puss. <3 jag vill skämma bort honom!

Bold as love

Usch jag var lite grinig förut när jag skrev, inte bra. Nu är det bättre, efter lite mat och sådär. Pyjamas på och ligger i sängen.. och klockan är inte ens 10. Haha fint ju. Undra när det hände senast? Jag vet inte när jag var såhär trött senast, inte ens efter bussresan var jag såhär trött.
Oh well.

Imorgon ska jag iaf ut på dagen :) Jag ska till Sutton och fika med Erika, en av tjejerna jag träffade på bussen hit. Ska bli skoj att träffa henne igen. Får se om jag hinner säga hej till Bogdan en snabbis också, faktiskt mer än en vecka sen nu. Haha. :) Han är kul.

Jag kan inte fatta att det redan är onsdag imorgon. Det blev helt fel nu när vi var lediga igår.. Jag försöker ju komma in i vanor och runtiner igen, men det blev helt fel. Glömde grejer och sådär för att jag tänkte att det var måndag. Imorgon är det inte jättemycket att komma ihåg iaf. Skönt det. Behöver inte ens laga mat imorgon. Skulle egentligen gjort det men nu behövs det inte, woho! Då kan jag kolla på One Tree Hill i lugn och ro på morgonen innan Sutton. Nu förstår inte hur lycklig jag är att det går här nu. Det är avsnitt jag inte har sett, om jag inte kan se spelar jag in! Haha. jag älskar det.

Resten av veckan.. Vad händer? Jag vet faktiskt inte riktigt. Får se. Kanske fest på fredag i Croydon, men problemet är att ta sig hem! Får kolla upp det.

(JESSIE, jag vill se din tatuering! NU)

Ta hand om er alla fina. Ni ska veta att jag har er i tankarna varje dag.

Såhär lever jag nu förresten..

Godnatt :)

 

 


Nothing to do, nothing to say

Let's let go. Ja, släpp taget. Finns inget annat att göra. Bara släpp taget, nu! Allt blir så himla mycket enklare då.

Jag måste börja tycka om mitt eget sällskap. I'm not comfortable with my own company. Jag känner mig ensam då och då. Varför? Jäkla dumt alltså.

Jag är trött och grinig idag. Jag vaknade säkert en gång i timman inatt och kollade på klockan.. varför? uh

Adjö

Watching you was the only drog I need

Först måste jag bara nämna... ÄÄÄSCHER KOMMER HIT NÄSTA VECKA! oh :D Blev precis bestämt, underbart! :D Onsdag-Söndag morgon har jag besök, det kan ju inte bli bättre! :) Can't wait!

Helgen har varit ganska fullproppad :) Skoj men man blir trött!
Fredag kväll stannade jag hemma och drack pimm's med Jay och Naina. Det var mysigt :) Somnade tidigt, eller ja, runt 11 kanske.. Vilket var behövligt för på lördagen blev jag väckt ganska tidigt och sen åkte jag in till London vid 11. Åkte till Hyde Park för att försöka hitta min fina tjejer, Aggi, Linnea och Caroline, som var där. Det lyckades visst inte så bra utan fick möta dom vid Primark istället. Ih så kul att se dom igen! Vi gick runt inne på Primark i timmar! 2 timmar för mig och Aggi, längre för Linnea och Caroline. När jag och Aggi var klara gick vi och köpte picnic-mat och satte oss i Hyde Park och latade oss. Fint väder och varmt ibörjan, så jag bytte om mitt i parken. haha. Oops. När de andra två var klara bestämde vi oss för att gå på bio, eftersom vädret bara blev sämre och sämre så var det ett klokt beslut! Vi åkte till deras hostel och lämnade grejer, sen tog vi bussen (inget klokt beslut) till Piccadilly och därifrån sprang vi i regnet till Leicester Square. Det öste verkligen ner! Usch. Efter många om och men best'mde vi oss för att se "The Last Song", vilken visade sig vara mycket bättre än vad vi trodde! Jag grät. buhu. Efter filmen tog jag tåget hem. :) Fin dag, trots ösregn.



Söndagen jobbade jag. Eller okej, synd att kalla det jobba.. Jag satt och tittade på Avatar i 2,5 timmar med pojkarna medans de andra diskuterade med en av männen som ska komma hit och bygga ut huset.. Inte direkt jobbigt. Haha. :) Efter det åt vi mat sen bestämde jag mig för att åka in till London och träffa andra au pairer på en pub. Kom dit vid kvart i 6, vilket betydde att de flesta hade gått hem.. Haha. De började vid 2, så jag förstår dom! Men jag och några andra satt kvar och tjötade. Efter det, vid kanske 7-8 tiden gick jag och 4 killar vidare till Zoo-bar. Interesting. Haha. Valentin, en av killarna, köpte in en vinflaska. Det var ju faktiskt happy hour! Haha. Jag blev inte alls påverkad av två cider + tre glas vin.. Ehm.. no comment. Men jag hade skoj! :) Emre, min internetvän, kom också. Trevligt tills han började vara lite för på! Jag orkar inte sånt där alltså.
Men vid 9.30ish startade klubben på nedervåningen och eftersom vi hade varit där sen innan kom vi in gratis. Så vi gick ner och dansade lite! Kändes konstigt när jag inte alls var partyklädd, men esch va sjutton! Vem bryr sig!? Jag hade ju kul.
Sen tog jag tåget hem vid 11 :)

Idag har vi varit lediga här, Bankholiday! Niice. Jag har mest latat mig hela dagen. Så sjukt skönt! Jag behövde det. Nu laddar vi inför en ny vecka som kommer innehåll förmodliga träffar med Erika, en tjej som var med på min buss, Marius; en kille som bor i byn bredvid -20 min promenad!.. Sen kanske klubb i Croydon på fredag med Henry och Bogdan och andra =) Skulle vara skoj, det enda dumma är att jag måste komma hem eller sova hos någon... Hum. Vi får se :)

<3

RSS 2.0